Serveis

Abordem la psicologia infantil des d’una vessant dinàmica, en la que entenem que l’infant està en continu canvi i evolució. A les consultes de Psicologia Infantil tractem diferents aspectes com:

 • Dificultats de comportament: rabietes, agressivitat...
 • Problemes emocionals
 • Dols
 • Gels
 • Dificultats derivades de trastorns orgànics o malalties
 • Autoestima i Resiliència
 • Etc

Serveis

Abordem aquesta etapa entre la infantesa i l’edat adulta amb una cura especial, ja que està en joc la creació d’una identitat pròpia, un ser un mateix/a diferenciat dels altres i socialment acceptat/da. En les visites amb adolescents i joves tenim una especial cura en mantenir la confidencialitat vers als pares, però a l’hora tenint una comunicació vincular fluida i col·laborativa amb ells i elles.

Les problemàtiques més tractades en aquest rang d'edat son:

 • La comunicació amb els pares. Dificultats de relació entre família i adolescent. Comunicació agressiva o passiva.
 • Baix rendiment escolar.
 • Desmotivació, apatia i anhedonia.
 • Expressions de malestar emocional.
 • Pors i fòbies.
 • Orientació sexual i de gènere.
 • Trastorns de l'alimentació.
 • Aïllament o manca d'habilitats socials.
Serveis

Psicologia i psicoteràpia en l'edat adulta

Al llarg de la vida les crisis vitals, les circumstàncies externes o els vincles amb els altres ens obliguen a anar-nos ressituant, reconvertint, adaptant-nos i procurant el nostre benestar i els de les persones que estimem. No sempre és fàcil, i en ocasions és necessari poder tenir un suport extern i professional per a aconseguir-ho.

Avui en dia anar al psicòleg es sinònim de cura personal. Van al psicòleg les persones que es cuiden, que volen aprofundir en el coneixement sobre sí mateixos, que volen prendre més control sobre la pròpia vida, que volen conèixer l'origen de les seves emocions i aprendre a gestionar-les.

La meva tasca com a psicòloga i psicoterapeuta consisteix en treballar amb persones que es troben en un moment determinat de la seva vida amb algunes dificultats que interfereixen de manera significativa en la seva vida o en la dels seus i  cap a les que es veuen amb una aparent manca d’eines.   A partir dels coneixements científics que m’ofereix la Psicologia, posem conjuntament en marxa un projecte de treball que té com a objectiu final la sol·lució del problema o problemes que han dut l’usuari a teràpia. Aquest servei pot consistir tant en una sessió puntual com en diverses sessions relacionades de freqüència setmanal o quinzenal fins que la persona se sent millor i torna a recobrar la seva estabilitat emocional i personal.

Com a psicòloga especialitzada en infància i adolescència, imparteixo cursos i xerrades adreçades a mares i pares. Aquests cursos acostumen son organitzats per Ampes, o entitats, i en els s'aborda de forma grupal i psicoeducativa aquells aspectes que més poden interessar a les famílies.

Cursos:

Realitzo cursos i grups psicoterapèutics de frecuència periòdica sobre temàtiques relacionades amb la criança i la psicologia infantil i juvenil adreçats a escoles, instituts i associacions.

Tallers:

Els tallers son espais de 90 minuts de durada. En ells es compagina una part teòrica, i una de pràctica. A la part teòrica s'expliquen les diferents teories sobre el tema tractat, partint d'investigacions ciantífiques i bibliografia essencial, i una part pràctica, en la que es discuteixen, es debaten i es posen en pràctica per tal de reforçar l'aprenentatge. Els/les participants podràn consultar aspectes personals, dificultats que es plantegen, o dubtes que els sorgeixen.

L'EMDR és una teràpia que treballa sobre el record de situacions traumàtiques o desagradables, que d'una manera o altra marquen la vida de la persona. A traves del moviment dels ulls (i altres tècniques com el tapping o la música bilateralitzada), els nivells d'angoixa o patiment associats al record disminueixen fins a desaparèixer.

Està especialment recomanat quan després d'un esdeveniment de vida es genera un trastorn (depressió, trastorn obsessiu compulsiu, trastorn límit de personalitat, trastorn bipolar, addiccions, etc.) També està recomanat en el tractament de les dificultats emocionals causades per experiències difícils en la vida del subjecte, des fòbies, atacs de pànic, mort traumàtica i dols o incidents traumàtics a la infància, fins accidents i desastres naturals. També s'usa EMDR per alleujar l'angoixa i / o la fòbia de parlar en públic, per millorar el rendiment en el treball, en els esports i en les interpretacions artístiques.

Obrir whatsapp
1
Et puc ajudar?
Hola! En què et puc ajudar?