Recursos per a pacients

En aquest espai podeu trobar aquells recursos que hem anat treballant a les sessions. També hi aniré afegint recomanacions de llibres que potser us poden resultar útils.

Els recursos aquí penjats tenen drets d’autor, i només poden ser fets servir amb finalitats terapèutiques pels pacients d’Olga Armengol. Són recursos per consultar, un cop ja han estat treballats a les sessions. Si no coneixeu algun d’ells és recomanable no auto-aplicar-los.
En cas d’algun inconvenient (mareig, sensació d’irrealitat, o altres efectes adversos) recomano no continuar fent-los i contactar amb Olga Armengol per poder-ho avaluar.

Recursos estabilitzadors per infants i adultes

Llibres per a adultes

– No soy yo (Anabel Gonzalez). Un llibre per iniciar-se en el procés psicoterapèutic, i entendre l’origen del malestar emocional. Millora la capacitat d’auto-anàlisi, i ajuda a agilitzar les associacions durant les sessions de psicoteràpia.

A solas (Silvia Congost). Un llibre que ajuda a poder retrobar-se a un/a mateix/a, a estimar-se i a no necessitar de l’altre. L’objectiu és poder estar bé amb un mateix/a per tal de no caure en relacions de dependència emocional o relacions tòxiques.

 

Llibres per infants

– Tranquils i atents com una granota (Eline Snel)

– El fil invisible (Miriam Tirado)

– Emocionari (vv.aa. Palabras aladas)

– Sóc un volcà (Miriam Tirado)

– El monstre de colors (Anna Llenas)

 

Llibres de criança
– Rabietes (Miriam Tirado)

 

Obrir whatsapp
1
Et puc ajudar?
Hola! En què et puc ajudar?